Regular price: 2873.7500 NOK 2873.75 In stock! Order now!

Adobe Acrobat Pro - Creative Cloud til 2-enheder

Denne profesjonelle utgaven av Adobe Acrobat Pro gir deg funksjonaliteten til å opprette, åpne, redigere og modifisere PDF-dokumenter i alle avskygninger.

Denne profesjonelle utgaven av Adobe Acrobat Pro Document Cloud gir deg funksjonaliteten til å opprette, åpne, redigere og modifisere PDF-dokumenter i alle avskygninger. Vær oppmerksom på at denne utgaven av Adobe Acrobat er abonnements-basert og har en lisensperiode på 12 måneder.


Hva kan Adobe Acrobat Creative Cloud?

Utover å redigere dokumenter, kommentere dem, tilføye effekter, vannmerker og signaturer, så kan Adobe Acrobat eksportere dine PDF-dokumenter til en rekke formater, innebefattet HTLM og Postscript.

Du kan opprette PDF-dokumenter fra forskjellige kilder, innebefattede filer, scannede dokumenter og hjemmesider. Du kan også kombinere og sammenflette dokumenter, opprette en PDF portefølje og bruke en mengde verktøy til å tilføye multimedia, skape PDF former, tilføye digitale signaturer m.m.

En stor fordel ved Adobe Acrobat er at applikasjonen også understøtter OCR scanning av dokumenter. Dette betyr at du kan scanne et dokument til din computer og Adobe Acrobat vil omdanne det til tekst som du kan redigere. Nøyaktigheten og denne Adobe Acrobats hastighet er imponerende og utelukker nødvendigheten av en tredjeparts OCR-software.

Adobe Acrobat tilbyr alle de verktøy du noensinne vil få bruk for til å organisere og redigere PDF-dokumenter.


Hvordan fungerer Adobe Acrobat Creative Cloud egentlig?

Abonnementet - denne Creative Cloud utgaven av Adobe Acrobat er basert på et årligt abonnement som skal fornyes etter 12 måneder.

Alltid oppdatert - du skal ikke lengere bekymre deg for programoppdateringer eller lignende. Alle produkt- og sikkerhetsoppdateringer, samt nye versjoner av Adobe Acrobat til Creative Clouds blir automatisk implementert og dekket i ditt aktive abonnement.

Online lagringsplass - hver bruker av Adobe Creative Cloud får 20 GB online lagringsplass til rådighet til backup og synkronisering av data.

Ekspert support - du får adgang til teknisk døgnsupport (med spesiell telefonlinje), samt mulighet for å kontakte Adobe-supporten på e-mail eller chat i tilfelle det er ditt behov. Vi hjelper deg alltid først, men ved tekniske henvendelser kan det være nødvendig å tilkalle Adobes egen support.


Fordeler ved Creative Cloud

- Ditt abonnement er ikke knyttet til en individuell eller spesifikk bruker, og det gjør det fleksibelt for virksomheter å dedikere modulene i Adobe Creative Clouds for Teams til nettopp den medarbeider eller bruker som har behov for dem - den innebyggede fleksibiliteten gjør at man kan skifte eller overdra abonnementet til en annen bruker uten problemer.

- Ettersom abonnementet ikke er knyttet til en spesifikk bruker, så betyr det heller ikke noe at f. eks en medarbeider stopper i virksomheten. Det er enkelt og hurtig å overdra abonnementet til en annen i virksomheten.

- Hvis du er IT-chef eller ansvarlig for IT i virksomheten vil du også finne det meget praktisk at du kan styre, administrere og starte medlemskapet/abonnementet på Creative Cloud fra ét sentralt sted. I prinsippet behøver dine kollegaer ikke bli involvert ettersom du styrer det hele - de skal kun nyte at deres daglige arbeid er blitt enklere med Adobe Creative Clouds for Teams.
Programvare - Nedlasting
NOK  2 873,75 Inkl. 25% MVA
Antall:
ELLER Legg til sammenligning
Produktinformasjon

Språk: Norsk, Engelsk

Produsent: Adobe

Antall lisenser: 2 enheder

Avtaleperiode: 12

Plattform: Windows, Macintosh