Adobe Acrobat Pro DC for Teams

Kom i gang med å redigere, opprette og administrere PDF-filer. Denne Creative Cloud-utgaven er for 2 enheter i en lisensperiode på 12 måneder. Kun for selskaper.

Regular price: 3669.0000 NOK 3669 In stock! Order now!
kr 3 669 Inkl Moms
Antall:
ELLER
Denne profesjonelle utgaven av Adobe Acrobat Pro gir deg funksjonaliteten til å opprette, åpne, redigere og modifisere PDF-dokumenter i alle avskygninger.

Denne profesjonelle utgaven av Adobe Acrobat Pro Document Cloud gir deg funksjonaliteten til å opprette, åpne, redigere og modifisere PDF-dokumenter i alle avskygninger. Vær oppmerksom på at denne utgaven av Adobe Acrobat er abonnements-basert og har en lisensperiode på 12 måneder.


Hva kan Adobe Acrobat Creative Cloud?

Utover å redigere dokumenter, kommentere dem, tilføye effekter, vannmerker og signaturer, så kan Adobe Acrobat eksportere dine PDF-dokumenter til en rekke formater, innebefattet HTLM og Postscript.

Du kan opprette PDF-dokumenter fra forskjellige kilder, innebefattede filer, scannede dokumenter og hjemmesider. Du kan også kombinere og sammenflette dokumenter, opprette en PDF portefølje og bruke en mengde verktøy til å tilføye multimedia, skape PDF former, tilføye digitale signaturer m.m.

En stor fordel ved Adobe Acrobat er at applikasjonen også understøtter OCR scanning av dokumenter. Dette betyr at du kan scanne et dokument til din computer og Adobe Acrobat vil omdanne det til tekst som du kan redigere. Nøyaktigheten og denne Adobe Acrobats hastighet er imponerende og utelukker nødvendigheten av en tredjeparts OCR-software.

Adobe Acrobat tilbyr alle de verktøy du noensinne vil få bruk for til å organisere og redigere PDF-dokumenter.


Hvordan fungerer Adobe Acrobat Creative Cloud egentlig?

Abonnementet - denne Creative Cloud utgaven av Adobe Acrobat er basert på et årligt abonnement som skal fornyes etter 12 måneder.

Alltid oppdatert - du skal ikke lengere bekymre deg for programoppdateringer eller lignende. Alle produkt- og sikkerhetsoppdateringer, samt nye versjoner av Adobe Acrobat til Creative Clouds blir automatisk implementert og dekket i ditt aktive abonnement.

Online lagringsplass - hver bruker av Adobe Creative Cloud får 20 GB online lagringsplass til rådighet til backup og synkronisering av data.

Ekspert support - du får adgang til teknisk døgnsupport (med spesiell telefonlinje), samt mulighet for å kontakte Adobe-supporten på e-mail eller chat i tilfelle det er ditt behov. Vi hjelper deg alltid først, men ved tekniske henvendelser kan det være nødvendig å tilkalle Adobes egen support.


Fordeler ved Creative Cloud

- Ditt abonnement er ikke knyttet til en individuell eller spesifikk bruker, og det gjør det fleksibelt for virksomheter å dedikere modulene i Adobe Creative Clouds for Teams til nettopp den medarbeider eller bruker som har behov for dem - den innebyggede fleksibiliteten gjør at man kan skifte eller overdra abonnementet til en annen bruker uten problemer.

- Ettersom abonnementet ikke er knyttet til en spesifikk bruker, så betyr det heller ikke noe at f. eks en medarbeider stopper i virksomheten. Det er enkelt og hurtig å overdra abonnementet til en annen i virksomheten.

- Hvis du er IT-chef eller ansvarlig for IT i virksomheten vil du også finne det meget praktisk at du kan styre, administrere og starte medlemskapet/abonnementet på Creative Cloud fra ét sentralt sted. I prinsippet behøver dine kollegaer ikke bli involvert ettersom du styrer det hele - de skal kun nyte at deres daglige arbeid er blitt enklere med Adobe Creative Clouds for Teams.

Windows:
Microsoft Windows Server 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016 og 2019 (alle 64-biters versjoner).
Microsoft Windows 11 (alle versjoner unntatt Windows 11 i S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versjoner unntatt Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alle versjoner unntatt Windows 8 / 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

CPU: 1,5 GHz eller raskere prosessor.
RAM: 1 GB minne.
HDD: 2,5 GB ledig diskplass.
Skjermoppløsning på 1024x768.


macOS:

Apple macOS 10.14 (Mojave), 10.15 (Catalina), 11 (Big Sur), 12 (Monterey).

CPU: Intel-prosessor.
RAM: 2 GB minne.
HDD: 2,75 GB ledig diskplass.
Skjermoppløsning på 1024x768.

Sprog: Norsk og multi-language

Antal licenser: 1 bruker med 2 enheter

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows, Mac

Producentnummer: 65297934BA01A12

Manufacturer : Adobe

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.