Adobe Creative Cloud All Apps

Regular price: 12699.0000 NOK 12699 In stock! Order now!
kr 12 699 Inkl Moms
Antall:
ELLER

Den ultimate softwarepakken fra Adobe som inneholder alle deres grafiske og design apper som du fritt kan anvende i hele abonnementets løpetid.

I Adobe Creative Cloud All Apps får du adgang til alle de populære appene til grafikk, foto, design, video, internett osv.

De appene du får med i Adobe Creative Cloud All Apps er følgende:

Adobe Creative Cloud
Adobe Photoshop
Adobe Lightroom
Adobe Illlustrator
Adobe InDesign
Adobe XD
Adobe Premiere Rush
Adobe Premiere Pro
Adobe After Effects
Adobe Dimension
Adobe Acrobat Pro
Adobe Dreamweaver
Adobe Animate
Adobe Audition
Adobe Lightroom Classic
Adobe Tegnanimator
Adobe Spark
Adobe Bridge
Adobe Media Encoder
Adobe InCopy
Adobe Prelude
Adobe Fuse (Beta)

Dette produktet kan kun bestilles med et gyldig CVR-nummer, så du bes bestille dette produktet som virksomhet og huske å angi ditt CVR-nummer i kassen.

Sprog: Norsk, Engelsk

Antal licenser: 2 enheder

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows, Mac

Version: - 2 enheter | PC/Mac |

Manufacturer : Adobe

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.