Ashampoo PDF Pro 3

Magix Game Control overvåger og optimerer din pc’s ydeevne for en mere optimal spiloplevelse.
Regular price: 299.0000 NOK In stock! Order now!
kr 299 Inkl Moms
Antall:
ELLER

Lag, rediger og konverter


PDF Pro er den komplette løsningen for håndtering og redigering av PDF-dokumenter. Programmet har alt du trenger for å lage, konvertere, redigere, slå sammen og beskytte PDF-filene dine. Lag dokumenter som kan leses på alle enheter, og bruk kryptering for å beskytte dokumentet ditt når det er nødvendig. Det gode med PDF Pro er at det er som å jobbe i Word når du oppretter eller redigerer PDF-filene dine. Når du velger PDF Pro, får du følgende:


egenskaper


Lag og rediger interaktive skjemaer
Sammenlign PDF-filer side om side
Ny skjermdumpfunksjon er perfekt for PDF-skjermbilder
Rediger åpent bilde med ekstern bilderedigering
Lovlig gyldig nummerering
Finn og erstatt farger i dokumenter
Del PDF-filer i mindre dokumenter med tilpassede sidetall
Støtter PDF 1.4 for bakoverkompatibilitet
Ny og enkel dialogboks for tekstformatering
Nytt vindu gir raskere tilgang til bokstav-, linje- og avsnittinnstillinger
Bytt ut dokumentfonter for raskere fildeling med andre PDF-programmer
Mer meningsfylte verktøylinjeikoner
Enkel redigeringsmodus i stedet for "Vis", "Kommentar" og "Rediger"
Ny menystruktur gjør arbeidet enklere
Ny verktøylinje med de mest brukte programfunksjonene
Ny funksjon for automatisk reparasjonLag interaktive skjemaer
PDF Pro er ikke bare ideell for utfylling av skjemaer, men også for å lage og redigere dine egne. Det tar bare et øyeblikk å legge til interaktive elementer, for eksempel nedtrekkslister, avmerkingsbokser eller inputfelt, til PDF-skjemaet. Disse skjemaene kan senere enkelt fylles ut av alle som bruker en vanlig PDF-leser.


Sammenlign PDF-filer
Visningen side om side er et høydepunkt i PDF Pro, slik at du raskt kan sammenligne to PDF-dokumenter med synkronisert rullefunksjonalitet. Denne funksjonen er spesielt nyttig under oversettelser eller mens du blar gjennom dokumentrevisjoner av den samme filen. Et enkelt klikk vil avsløre selv de minste endringene!


Ta skjermbilder
Vil du trekke ut deler av dokumentet som en bildefil? Det nye skjermdumpverktøyet kan raskt og enkelt registrere enhver del av dokumentet i forskjellige formater, oppløsninger og fargedybder, inkludert alfakanalsupport. Bare konsentrer deg om å fange delene som virkelig betyr noe for deg!


Enkel nummerering av filer
Må du bruke unike nummer og / eller dato / tid for flere PDF-filer, for eksempel gjeldende fakturaer? Den nye nummereringsfunksjonen gjør det mulig. Administrer et ubegrenset antall filer samtidig eller hele mapper, og legg enkelt til tall eller tekst, f.eks. Topptekst, bunntekst, frimerker osv.


Friksjonsfri bilderedigering via eksterne applikasjoner
Dette kan høres kjent ut: Du må redigere et bilde innebygd i en PDF med et eksternt bildedigeringsprogram. Normalt må du eksportere bildet, åpne det i den eksterne redigeringsprogrammet, lagre endringene og deretter importere det til PDF-filen på nytt. Ashampoo PDF Pro åpner et bilde i favorittbildebehandlingsprogrammet ditt, og når du trykker "Lagre", spør Ashampoo PDF Pro om du vil snu endringen i PDF-dokumentet.


Finn og erstatt farger
Noen ganger er det nødvendig å endre fargetypologi i et helt dokument, for eksempel å tilpasse dokumentet til de nye kravene til selskapet eller prosjektet. Den nye "finn og erstatt" funksjonaliteten gjør det enkelt: bare velg fargen som skal erstattes og erstatningsfargen - og Ashampoo PDF gjør jobben. Spar tid og krefter med de nye funksjonene i PDF Pro!


Helt nytt brukergrensesnitt
Hvis du har brukt PDF Pro før, vil du raskt merke en stor endring: brukergrensesnittet er fullstendig oppdatert, og ikonene på verktøylinjen er omarbeidet og ominnredet. I tillegg har programmet nå berøringsfølsomme knapper.


Konverter dokumenter til Word og andre formater
PDF Pro har en moderne OCR-motor som konverterer skannede tegn til redigerbar tekst. Programmet støtter selvfølgelig også sømløs filintegrasjon med Microsoft Word.


Finn og skift ut på få sekunder
PDF Pro sin "finn og erstatt" funksjonalitet går langt utover det du finner i andre PDF-programmer. Du kan ikke bare erstatte tekst med ett klikk, men også erstatte hyperkoblinger, skrifter og farger. Det er den raskeste og enkleste måten å tilpasse og endre utformingen av dokumentet ditt, og du kan til og med bruke denne funksjonen på tvers av flere filer.


Kommenter, rediger og fremhev
PDF Pro er den enkle måten å legge til kommentarer til PDF-filene dine, fremheve viktige passasjer eller legge til avklarende tegninger. Innebygde frimerker som "Godkjent!" eller "Fortrolig!" hjelper deg også med å merke dokumentene dine riktig.


Lag PDF-filer enkelt
Ashampoo PDF Pro lager PDF-filer av høy kvalitet som kan opprettes gjennom alle Windows-applikasjoner med utskriftsfunksjonalitet. Velg "Skriv ut" i hvilket som helst program og velg "Ashampoo PDF" som skriver. Ashampoo PDF Pro kan om nødvendig dele ned bilder automatisk, for eksempel for online publisering.


Allsidig sporingssporing og stavekontroll
Med PDF Pro kan du redigere, legge til, slette og formatere tekstdeler eller hele sider. Programmet kan merke nylige endringer takket være den innebygde endringssporingen for å hjelpe deg med dokumentrevisjoner. Den integrerte stavekontrollen hjelper deg å unngå stave- og skrivefeil og bindestrek gjør at tekstene dine ser profesjonelle ut.


Dokumentbeskyttelse med 128 bit AES-kryptering
Takket være sterk AES-kryptering er dine PDF-filer beskyttet mot uautoriserte og uønskede handlinger som åpning, redigering, utskrift eller tekstuttrekking. Du bestemmer hva mottakere skal kunne gjøre med filene dine. Du kan også slette sensitiv informasjon permanent og ugjenkallelig.


Fyll ut og skriv ut skjemaer
PDF lar deg ikke bare fylle ut interaktive skjemaer, men støtter også vanlige skjemaer opprettet som PDF-dokumenter av offentlige etater. Spar tid og fyll ut skjemaene dine på PC-en i stedet for å skrive ut og fylle ut den gammeldagse måten.


Sett enkelt inn og bruk bilder fra PDF-filer enkelt.
Det er enkelt å jobbe med grafikk og tegninger med PDF. Sett inn, rediger, flytt og beskjær objekter etter behov. Du kan til og med bruke dem som vannmerker for å beskytte din immaterielle eiendom eller klone dem for enkel gjenbruk en gang til.


Formater, revisjoner eller rekomponister
Å redigere dokumenter er en lek med PDF. Omorganiser og slett eller beskjær og roter individuelle sider etter behov. Du kan til og med sette inn sider fra andre PDF-dokumenter eller kombinere flere dokumenter i en enkelt fil med utrolig enkelhet.


Den universelle PDF-applikasjonen - lag, rediger og konverter
Leter du etter et gratis PDF-redigeringsprogram? Søk ikke lenger. Du kan bruke Ashampoo PDF Pro 2 gratis i 10 dager, pluss 20 hvis du fullfører gratis registrering etterpå! Her er din sjanse til å glede deg over en hel måned med PDF-visning, redigering, konvertering og gratis oppretting!

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versjoner unntatt Windows 11 i S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versjoner unntatt Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alle versjoner unntatt Windows 8 / 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

ESD "Electronic Software Delivery" leveres på e-post innen 24 timer.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 enhet

Varighed : Livstid

Platform: Windows

Manufacturer : Ashampoo

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.