Ashampoo Winoptimizer 26

Maksimal ytelse gjennom systemoptimalisering av Windows
Regular price: 269.0000 NOK In stock! Order now!
kr 269 Inkl Moms
Antall:
ELLER

Gir Windows-installasjonen et grundig løft


Perfekt for Windows 10 og 11!


Windows er flott - men det er alltid rom for forbedringer! Det er der Ashampoo Winoptimizer 25 kommer inn! Fordi, over tid har operativsystemene en tendens til å bli tregere, mer ustabile og rotete. Viktige innstillinger mangler ofte eller begraves dypt inne i systemet. Deretter er det trusselen mot brukernes privatliv som ble introdusert med Windows 10 og 11, kalt "telemetri". WinOptimizer 25 setter et stopp for dette, raskt, enkelt og effektivt! Det får PC-en tilbake i form og får den til å føles som ny igjen. La WinOptimizer rense, optimalisere og beskytte maskinen og nyt en rask, slank og sikker Windows-PC med intakt privatliv, permanent!


Snarveien til et bedre Windows!


Med WinOptimizer kan du kvitte deg med uønskede data, for eksempel websøk, fikse registerfeil, fjerne ødelagte snarveier og deaktivere unødvendige tjenester som blant annet bidrar til å bremse installasjonen. WinOptimizer er designet for å sikre ytelse, sikkerhet og stabilitet!


Optimaliser sikkerhets-, system- og automatisk startinnstillinger med et enkelt klikk! Gjenopprett systemressursene dine og nyt raskere oppstartstider og en hyggelig Windows-opplevelse takket være mer tilgjengelig minne. Selvfølgelig er alle funksjonene fremtidssikre og klare for de siste Windows-oppdateringene.


Raskere oversikt


WinOptimizer er den raskeste måten å få et detaljert bilde av systemet ditt, så vel som øyeblikkelig tilgang til viktige funksjoner. "Rengjør, optimaliser og få viktig informasjon om systemene dine". Du får alltid de siste detaljene om disse viktige oppgavene - inkludert full funksjonell tilgang! Det er ikke lenger behov for å manuelt åpne moduler, og slette individuelt! Du finner verdifulle detaljer som statusoppdateringer på dine registreringer, installasjoner, tvilsomme tjenester eller personvernstrusler, alt sammen pent arrangert i det nye dashbordet.


Si nei takk til uønskede nettleserutvidelser


Nettlesere er ikke bare ditt vindu til Internett, men blir truet av ondsinnede utvidelser som korroderer datamaskinen din eller spionerer mot deg. Du er sannsynligvis kjent med verktøylinjer, men sjansen for at du er klar over alle utvidelsene som er installert i nettleseren, er ofte mye mindre. Adons kan være installert i nettleseren din som tilbyr lite eller ingenting, men truer ytelse og personvern. Mange klarer til og med å holde seg skjult fra nettlesernes installerte utvidelseslister! Browser Extension Manager avslutter dette. Den viser alle installerte utvidelser i nettleserne og gir deg muligheten til å slette dem om nødvendig! Det tar bare et enkelt klikk for å fjerne ondsinnede utvidelser fra nettleserne og gjøre surfing på nettet litt sikrere!


Gir en sterkere PC


Winoptimizer er synonymt med høy bruksverdi og enkel håndtering. Hvis du velger å kjøpe UnInstaller, er du enda bedre når det gjelder å optimalisere Windows-installasjonen. Avinstallerer sletter programmer ned til siste byte. Fjern uønskede programvareinstallasjoner med dyp rengjøring på flere nivåer! Bare et fullt oppdatert system garanterer hastighet og sikkerhet. Så med en enkelt pakke er du sikker på å få full optimalisering av Windows-installasjonen, og enda viktigere at du har slettet programmene dine fullstendig.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versjoner unntatt Windows 11 i S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versjoner unntatt Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

Skjermoppløsning på 1024x768 eller høyere.

ESD "Electronic Software Delivery" leveres på e-post innen 24 timer.

Sprog: Norsk og multi-language

Antal licenser: 1 enhet

Varighed : Livstid

Platform: Windows

Manufacturer : Ashampoo

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.