Regular price: 219.0000 NOK 219 In stock! Order now!

Avast SecureLine VPN - 1 enhet

Beskytt din internettforbindelse og sørg for at hackere og annonsører ikke kan overvåke hva du foretar deg online med Avast SecureLine VPN.

Avast SecureLine VPN er en sikker VPN-løsning til som du kan benytte til Windows.


Hvorfor anvende en VPN som SecureLine?

En VPN er en sikkerhetsforutsetning som sikrer dine digitale enheter imot online misbruk, overvåkning og skjuler din online aktivitet så andre ikke kan følge med i ditt privatliv. Det er også en rekke andre fordeler ved en VPN som bla. gjør at du kan få adgang til hjemmesider som normalt er blokkert til bestemte geografiske områder f.eks. Netflix.com osv.

Her er en oversikt over noen av de fordelene Avast SecureLine VPN tilbyr deg:

- 100% fortrolighet og evnen til å skjule all din online aktivitet for internettutbydere, annonsører, arbeidsgivere osv.

- 100% sikker internettforbindelse, så du trygt kan gå online på WiFi-nettverk på kaffebarer, lufthavner, togstasjoner og lignende steder med offentlige WiFi-hotspots.

- Adgang til alt online innhold som tidligere var blokkert - denne VPN-løsningen kan omgå innholdsblokkeringer for deg, så du kan se dine foretrukne serier når det passer deg.

- En lynhurtig VPN med adgang til hurtige servere hele verden.


Hvordan fungerer Avast SecureLine VPN?

Brukerflaten er meget enkel og lett å betjene. Du kjøper et abonnement til denne VPN som har en varighet på 12 måneder fra den dag du aktiverer produktnøkkelen og du kan installere denne VPN på én enhet i din husstand, uansett styresystem i.e. Windows.

Der er ingen bindingsperiode eller automatisk fornyelse på denne VPN. Så snart ditt abonnement utløper kan du alltid velge å fornye det ved å kjøpe en forlengelse i våres webshop.

Programvare - Nedlasting
NOK  219,00 Inkl. 25% MVA
Antall:
ELLER Legg til sammenligning
Produktinformasjon

Språk: Norsk, Engelsk

Produsent: Avast

Antall lisenser: 1 enhet

Avtaleperiode: 12

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10