Regular price: 209.0000 NOK 209 In stock! Order now!

AVG Internet Security 2019

AVG Internet Security er en antivirusløsning som inneholder alt hva du behøver for å beskytte dine datamaskiner.

Du får følgende funksjoner med i AVG Internet Security:

Antivirus
Online Skjold
Link-beskyttelse
Fil-makulator
Data-kryptering
Identitets beskyttelse
Anti-Ransomware
Antispam
2-veis Firewall

I programvarens kjerne er AVGs effektive antivirusskanner, som alltid har blitt beundret for sin presisjon når det kommer til å skille virus fra de såkalte “false positives” (falske positiver er når et antivirusprogram feilaktig utpeker ufarlige data som virus). Med denne utgaven har AVG tilføyd ennå et sikkerhetslag til antivirus-scanneren, slik at ingen feiltagelser oppstår.

Antivirusscanneren i AVG Internet Security er også blitt optimert i forhold til tidligere versioner, så selve skanningstiden er markant redusert. På samme tid er det ikke gått på kompromiss med grundigheden – hver eneste aktiv fil som lagres på datamaskinen blir fortsatt grundig skannet og all skadelig programvare som blir funnet, fjernes prompte. En praktisk fornyelse er, at en full skanning nå også leter etter og fjerner aktive “rootkits” – det er ikke lenger nødvendig med to separate skanninger for dette.

AVG Internet Security har også en brannmur, som beskytter deg mot angrep via nettverk og infeksjoner via nedlastede filer, programmer og data. AVGs brannmur overvåker alle aktive programmer og nettverksforbindelser for å sikre at skadelig programvare ikke kan infisere datamaskinen. En vesentlig forbedring ved brannmuren er at den virker nesten 100% automatisk – slik at du heller skjeldent vil få noen advarsel via et sprett-opp-vindu.

Det medfølgende filteret for søppelpost til din e-postklient er også markant forbedret. Tidligere var spamfilteret ikke noe å skryte av, men nå viser uavhengige tester at AVG Internet Security reduserer antall mottatte søppelmeldinger med opp til imponerende 88%.

Når du handler på nettet eller foretar handlinger på nettbanken din er dine opplysninger i prinsippet utsatt for misbruk og tyveri – men AVG Internet Security sørger for at alle transaksjoner du foretar på nettet er sikret. Du behøver ikke lenger være utrygg når du taster inn fortrolige opplysninger på nettet på f.eks. en nettbutikk eller en betalingsside. Hvis hackere eller nettkriminelle forsøker å tiltvinge seg adgang til datamaskinen eller stjele dine opplysninger vil AVG Internet Security blokkerer deres adgang fullstendig.

Utover å være en sikkerhetspakke med fokus på beskyttelse, så har AVG Internet Security også en optimeringsmodul. Denne modulen kan forbedre hastigheten på datamaskinen ved å utføre vedlikehold og forbedring av diverse innstillinger i Microsoft Windows.


Spesifikasjoner

Plattform: Windows
Produkttype: Electronic Software Download
Språk: Norsk

Minstekrav til operativsystem: Windows 7, Windows 8, Windows 10

- Intel eller AMD prosessor
- 1 GB RAM
- 1 GB harddiskplass

Programvare - Nedlasting
NOK  209,00 Inkl. 25% MVA

* Påkrevde felt

NOK  209,00 Inkl. 25% MVA
Antall:
Legg til sammenligning
Produktinformasjon

Språk: Norsk, Engelsk

Produsent: AVG

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10