Kofax Power PDF Advanced 5

Avansert PDF-redigering primært for bedrifter.
Regular price: 2199.0000 NOK In stock! Order now!
kr 2 199 Inkl Moms
Antall:
ELLER

Bedrifter med en stadig mer mobil arbeidsstyrke må navigere mot større sikkerhets- og complianceutfordringer. Disse utfordringene blir ofte adressert med gratis programvareverktøy som ser ut til å bidra til å kutte kostnadene. Likevel tilbyr disse "freemium" -alternativene funksjonaliteten som er nødvendig for at bedrifter skal fungere både trygt og effektivt. Hvorfor organisasjoner trenger programvare med avanserte funksjoner som støtter forretningsmål om forbedret samarbeid og sikkerhet.


Kofax Power PDF 4.0 Advanced er et kraftig og intuitivt verktøy utviklet for selskaper å lage, konvertere, redigere og dele PDF-filer. Med Power PDF 4.0 Advanced kan organisasjonen optimalisere produktiviteten og sikre implementering av programvaren på tvers av den mobile arbeidsstokken din, og hjelpe bedriften din til å jobbe mer samarbeid og sømløst på tvers av enheter og plattformer.Fordelene med Kofax Avanced pdf


Bruk berøringsaktivert enhetsstøtte og enkelt endre tekst i PDF-filer


Ta sikkerhetstiltak med avanserte funksjoner som redigering


Samarbeid i sanntid med brukere i samme nettverk


Mer enn bare et PDF-verktøy
Informasjonsstyring er avgjørende for bedriftens suksess og omdømme. Power PDF Advanced kan gi konkrete forretningsbesparelser med reell avkastning på dokumentproduktivitet, sikkerhet og samarbeid.


Ta opp dine PDF-forretningsbehov!
Funksjonene i Power PDF Advanced lar bedriften forbedre og sikre PDF-arbeidsflyten din med:


Intuitiv oppretting av fullstendig form
Skann enkelt skjemaer og konverter til interaktive PDF-skjemaer med felt, avmerkingsbokser, signaturfelt og mer.


Enkel filkonvertering
Konvertere dokumenter raskt og nøyaktig fra Word og andre filformater til PDF og tilbake igjen.


Samarbeidsverktøy i sanntid
Opprett, rediger, kommenter og velg PDF-dokumenter med andre brukere i det samme nettverket.


Utvidet beskyttelse av kritiske dokumenter
Beskytt virksomheten din med sentralt administrert og forbedret sikkerhet som implementerer begrensninger for dokumenttilgang og holder sensitive data låst.


 

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versjoner unntatt Windows 11 S-modus og Windows 11 for ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versjoner unntatt Windows 10 S og Windows 10 for ARM).
Microsoft Windows 8.1 (alle versjoner unntatt Windows 8.1 for ARM).

CPU: 1,5 GHz eller raskere prosessor.
RAM: 1+ GB minne.
HDD: 1 GB ledig diskplass.
Skjermoppløsning på 1024x768 eller høyere.

ESD "Electronic Software Delivery" leveres på e-post innen 24 timer.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 enhet

Varighed : Livstid

Platform: Windows

Ean: 4260518145143

Producentnummer: PPD-PER-0399-001U

Version: 5

Manufacturer : Kofax

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.