Landscape presets for bilder

Gjør dine natur- og landskapsbilder enda mer unike
Regular price: 289.0000 NOK 289 In stock! Order now!
kr 289 Inkl Moms

+ Når du har fullført kjøpet, vil du umiddelbart motta en nedlastingslenke slik at du får tilgang til filene dine.

Antall:
ELLER

Med vår forhåndsinnstilte landskapspakke kan du gjøre landskapsbildene enda mer utmerkede enn de allerede er.Når du bestiller Golden Hour Backlight får du følgende:
45x Lightroom forhåndsinnstillinger (9 temaer med 5 innstillinger i hver og HUSK at så lenge programmet ditt kan laste inn .cube-filer kan disse også brukes)


1x PDF-instruksjon på dansk om hvordan du installerer og bruker våre forhåndsinnstillinger i lightroom. Hvis du trenger å installere dem i andre programmer, anbefaler du at du finner en guide på YouTube.


Fungerer best med:
Landskap og naturbilder


Vi anbefaler alltid at du tar bilder i RAW hvis du bruker et DSLR-kamera. Du kan imidlertid også bruke forhåndsinnstillingene våre selv om det er tatt på en smarttelefon eller likene.


Ta landskapsbilder til et helt nytt nivå
Se sammenligningen nedenfor! Vi påpeker at oppløsningen til bildene er redusert slik at siden fungerer raskere.Filene du mottar er .cube, så alle andre systemer der du kan laste inn .cube-filer kan du bruke dette produktet.

Dette gjelder programmer som:

Affinity Photo
Luminar
Adobe Photoshop CC
Lightroom

Sprog: Engelsk

Platform: Lightroom, Luminar, Affinity, Windows - Mac

Manufacturer : Visual kingdom

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.