Windows 10 Home OEM

En licensnøgle til "Windows 10 Home" giver dig mulighed for at installere det nyeste styresystem fra Microsoft på din computer.

Regular price: 319.0000 NOK In stock! Order now!
kr 319 Inkl Moms
Antall:
ELLER
Det nye operativsystemet fra Microsoft – Windows 10 – samler de beste elementene fra Windows 7 og Windows 8 og samtidig er aspekter som frustrerte Windows 8-brukere eliminert. Igjen står Windows 10 Home som et fullverdig operativsystem med intuitiv navigering og god brukervennlighet.

Windows 10 er trolig den viktigste programvaren Microsoft har lansert i nyere tid. Operativsystemet Windows 10 er også Microsofts forsøk på å overbevise databrukere, som ikke ble imponert av Windows 8, til å oppgradere fra Windows 7 og direkte til Windows 10.


Forbedringer etterspurt av brukerne

Hvis Windows 10 ikke blir en suksess, har Microsoft langt større problemer enn deres sviktende hell med mobiltelefoner. Heldigvis har Microsoft lært av tidligere feil. Det Redmond-baserte selskapet har lyttet til og besvart klager fra brukerne deres vedrørende Start-skjermen i Windows 8, og det har valgt re-lansere Start-knappen, Start-menyen og lagt til funksjoner som Virtual Desktop – som bedrifter har uttrykt et ønske om gjennom en årrekke. Det er faktisk noe godt for enhver smak og ethvert brukernivå i Windows 10.

Og la det være klart – Windows 10 vil ikke revolusjonere datamaskinen din eller være din bestevenn ved første øyekast. Som operativsystem er Windows 10 best beskrevet som en fornuftig kombinasjon av Windows 7 og Windows 8 med flere smarte forbedringer, som gjør livet ditt enklere.

Alt fra søk på filer fra Start-menyen til oppstart av applikasjoner/programmer skjer øyeblikkelig med absolutt ingen forsinkelse fra elementer i brukergrensesnittet. Ting skjer så fort du klikker, berører, eller taster på tastaturet. Start-menyen er som nevnt tilbake, og den inkluderer alle standardprogrammer du kjenner fra tidligere versjoner av Microsoft Windows, som for eksempel Paint, Kalkulator, Notisblokk osv. samt en rekke interessante Windows-programmer.


Start-menyen er tilbake!

Denne gangen er Start-menyen forbedret, og det gjør også Windows-programmene dine mer nyttige. Se til høyre og du vil legge merke til en liste over dine mest brukte apper, akkurat som i Windows 7. På bunnmargen ser du en “Alle programmer”-snarvei samt snarveier til Explorer, systeminnstillinger og knapper til å slå av datamaskinen eller sette den i ventemodus.

Microsoft har, på høyre side av brukergrensesnittet i Windows 10, beholdt funksjonaliteten fra Start-skjermen i Windows 8 med de såkalte “Live Tiles”, eller dynamiske flisene, som kan endre størrelse, slik at du raskt kan sjekke uleste e-poster eller sjekke kalenderen. Start-menyen kan tilpasses – du kan omgruppere flisene og endre på størrelsen, opprette grupper av fliser, og du kan gå tilbake til å bruke Start-skjermen som den så ut i Windows 8 hvis du ønsker det.

Start-menyen i full skjerm er egentlig ment for nettbrettbruk, og det er her det er mest fornuftig å bruke funksjonen, men du kan velge å bruke den på en stasjonær eller bærbar data uten berøringsskjerm dersom du foretrekker det. På lik linje med Windows Phone, så er det hva du kan koble til som er viktigst. I stedet for bare å legge til snarveier til programmer, kan du koble fliser som snarveier til bestemte funksjoner eller funksjoner i dine installerte programmer. Det gjør jobben behageligere når du begynner å koble de rette elementene. For eksempel vil du kunne koble en bestemt reiserute til en reiseapp. Det sparer mye tid – tro oss.

I stedet for å plassere en søkeboks i Start-menyen eller skjule den fullstendig, som er tilfellet i WIndows 8, bringer Windows 10 den i front og midt på menylinjen. Dette er et smart trekk fra Microsofts side da den er allestedsnærværende og klar til å ta seg av hva du enn vil finne eller få kunnskap om.


Cortana hjelper deg på vei

Den første gangen du klikker på boksen, vil du se en forespørsel om å aktivere Cortana. Det er fordi Cortana og søk nesten er det samme i Windows 10. Faktisk er søkefunksjonen en del av den virtuelle assistentens innstillinger i Windows 10.

Hvis du noen gang har brukt en mobiltelefon som kjører Windows Phone 8, er du sannsynligvis allerede kjent med Cortana. Det geniale er at du kan taste spørsmål eller snakke med Cortana, noe du også kan gjøre i Windows 10. Det er mye raskere å trykke på mikrofontasten og si “Hei Cortana”, enn å skrive det. Ved manuelt søk kan du angi et enkelt ord og Windows 10 vil returnere en liste over programmer, innstillinger eller filer som passer søkeordet. Cortana vil også vise en liste over resultater fra nettsteder.


Fordeler:

Start-menyen er tilbake (hurra), og den er bedre enn noensinne
En gjennomført oppgradering fra Windows 7 og Windows 8
Cortana er nyttig og fungerer meget driftssikkert


Ulemper:

Nettbrett-oppsettet har fremdeles problemer
Regelmessig oppfordring til bruk av Microsoft-konto* til diverse oppgaver
E-post- og kalenderrelaterte programmer er ikke tilgjengelig uten Microsoft-konto*

*Microsoft-konto er enkelt å opprette. Du trenger bare å opprette eller tilknytte en Hotmail- eller Outlook-profil, og med det får du din egen Microsoft-konto.

Systemkrav:
CPU: 1 GHz Intel- eller AMD-prosessor (ARM-prosessor og SoC støttes ikke).
RAM: 1 GB minne for 32-bits installasjon og 2 GB minne for 64-bits installasjon.
HDD: 16 GB ledig diskplass for 32-biters installasjon og 32 GB ledig diskplass for 64-biters installasjon.
Grafikkort med støtte for DirectX 9 og WDDM 1.0 eller nyere.
Skjermoppløsning på 800x600 eller høyere.

Installasjonsmedier:
En tom USB-flash-enhet på minst 8 GB eller en tom DVD på 4,7 GB for 32-bit og 8,5 GB for 64-bit.

ESD "Electronic Software Delivery" leveres på e-post innen 24 timer.

Sprog: Norsk og multi-language

Antal licenser: 1 enhet (OEM)

Varighed : Livstid

Ean: 885370938876

Producentnummer: ‎KW9-00265-ESD

Version: 22H2 (32-bit / 64-bit)

Manufacturer : Microsoft

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.