Norton AntiVirus Plus

Norton AntiVirus Plus: Beskyttelse mot virus, malware, ransomware, phishing og nettbaserte trusler, med funksjoner som passordhåndterer og 2 GB sikkerhetskopi på nettet.

Regular price: 169.0000 NOK In stock! Order now!
kr 169 Inkl Moms
Antall:
ELLER

Norton AntiVirus Plus: Grunnleggende beskyttelse med effektiv funksjonalitet


Norton AntiVirus Plus er en avansert antivirusløsning som leverer robust beskyttelse mot malware, ransomware, phishing og andre trusler på nettet. Med et intuitivt grensesnitt og et utvalg av funksjoner som hjelper deg med å beskytte passordene dine og sikre viktige filer i tilfelle krasj, er Norton AntiVirus Plus et godt valg for brukere som ønsker å sikre sitt digitale liv.


Norton AntiVirus Plus inneholder følgende funksjoner:


Sanntidsbeskyttelse: Norton AntiVirus Plus skanner kontinuerlig datamaskinen din for nye og eksisterende trusler. Den bruker en rekke forskjellige teknikker for å identifisere og blokkere malware, inkludert virussignaturer, heuristisk analyse og skybasert beskyttelse.


Brannmurbeskyttelse: Norton AntiVirus Plus inkluderer en brannmur som overvåker og blokkerer uautorisert tilgang til datamaskinen din. Dette kan bidra til å forhindre hackere og andre ondsinnede aktører i å få tilgang til dine personlige opplysninger og filer.


Anti-phishing-beskyttelse: Norton AntiVirus Plus hjelper deg med å beskytte deg mot phishing-angrep. Phishing-angrep er forsøk på å lure deg til å avsløre dine personlige opplysninger, for eksempel passord eller bankkontonummer. Norton AntiVirus Plus advarer deg om mistenkelige nettsteder og e-postmeldinger, og den kan blokkere deg fra å besøke dem.


Skybasert beskyttelse: Norton AntiVirus Plus bruker skybasert beskyttelse for å gi deg den nyeste beskyttelsen mot trusler på nettet. Skybasert beskyttelse gjør at Norton AntiVirus Plus kan hente informasjon om nye trusler fra Nortons servere i sanntid. Dette betyr at du er beskyttet mot nye trusler, selv om de ikke er inkludert i virusdefinisjonene ennå.


Norton Password Manager: Norton AntiVirus Plus inkluderer Norton Password Manager, som er en sikker passordbehandler. Norton Password Manager kan hjelpe deg med å lagre og administrere passordene dine på en sikker måte. Den kan også generere sterke passord for deg og hjelpe deg med å endre passordene dine regelmessig.


PC Cloud Backup: Norton AntiVirus Plus inkluderer 2 GB PC Cloud Backup. Dette gir deg muligheten til å sikkerhetskopiere viktige filer til skyen. Dette kan hjelpe deg med å beskytte filene dine mot datatap, for eksempel hvis datamaskinen din blir stjålet eller krasjer.


Norton AntiVirus Plus er en god løsning for personer som ønsker grunnleggende beskyttelse mot trusler på nettet. Det er et relativt enkelt program å bruke, og det belaster ikke systemressursene for mye.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versjoner unntatt Windows 11 i S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versjoner unntatt Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alle versjoner). Enkelte beskyttelsesfunksjoner er ikke tilgjengelig på Windows 8-startskjermens nettleser.
Microsoft Windows 7 (alle versjoner) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere med SHA2-støtte.

macOS:
Gjeldende versjon og de to tidligere versjonene av Apple macOS.
* Funksjoner som ikke støttes: Norton Cloud Backup.

ESD "Electronic Software Delivery" leveres på e-post innen 24 timer.

Sprog: Norsk og andre språk

Antal licenser: 1 enhet

Varighed : 1 år

Platform: Windows | macOS | Android | iOS

Producentnummer: 21437153

Manufacturer : Norton

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.