Norton AntiVirus Plus

Kompetent antivirusprogram med beskyttelse mot malware, spyware og ransomware.
Regular price: 189.0000 NOK In stock! Order now!
kr 189 Inkl Moms
Antall:
ELLER

+ Vær oppmerksom på at når du kjøper denne lisensen, vil du bli bedt om å oppgi betalingsinformasjon. Dette er fordi norton krever at alle produktene deres registrerer seg for automatisk fornyelse. Men når du først har kjøpt lisensen din fra fordelaktig.no skal du ikke være redd for at du betaler to ganger for produktet. Registreringen trenger bare å deaktiveres etter at du har aktivert produktet på norton.


Norton har alltid hatt et rykte for å tilby antivirus- og databeskyttelse av høy kvalitet. Med Norton AntiVirus Plus får du et effektivt og pålitelig antivirusprogram å installere på Windows, Mac, iOS eller Android.


Når du har installert Norton AntiVirus Plus på enheten din, kan du overlate alt sikkerhetsarbeidet til Norton og ha trygghet.


Funksjoner ved Norton AntiVirus Plus:


- Du kan installere Norton AntiVirus Plus på en enhet i Windows, Mac, iOS eller Android etter behov


antivirus
antispyware
antimalware
Ransomware-beskyttelse
Brannmur (Windows og Mac)
Online sikkerhetskopi av 2 GB
Passord huskFunksjonene i Norton AntiVirus Plus forklarte


Norton AntiVirus Plus har et veldig effektivt nivå av antivirus- og antimalware-sikkerhet som kontinuerlig overvåker datamaskinen, filer og programmer. All mistenkelig oppførsel eller forsøkt tilgang til enheten din blir nøye undersøkt og blokkert av minste tvil. Ransomware-beskyttelse beskytter enheten din mot datatyveri og utpressing.


På enheter med Windows eller Mac får du en kraftig brannmur som fungerer helt lydløst i bakgrunnen og blokkerer alle angrep fra hackere eller installerte programmer som prøver å lure ondsinnede filer inn på enheten din. Denne brannmuren overvåker all datatrafikk til og fra enheten din og blokkerer alt mistenkelig.


For sikkerhetskopiering og sikkerhetskopiering av dataene dine, gjør Norton AntiVirus Plus totalt 2 GB plass tilgjengelig online. Dette online backup-nettstedet er først og fremst beregnet på de mest essensielle filene og dataene dine. Du kan enkelt opprette en sikkerhetskopi av valgte filer og på kort tid gjenopprette filer hvis behovet oppstår. Samtidig har du alltid tilgang til filene dine så lenge du er på en enhet med Internett-tilgang.


Hvis du ofte logger på kontoer og tjenester på nettet, vil du være veldig fornøyd med Nortons passordpåminnelse. Denne passordpåminnelsen hjelper deg å lage komplekse passord med et enkelt klikk og deretter lagre dem i en kryptert skybasert safe. Du trenger bare å logge inn på passordpåminnelsen, og herfra kan du automatisk logge inn hvor som helst, slik at du ikke trenger å oppgi passord hver gang og lagre dem i et notisblokk eller usikkert Excel-ark.


Denne versjonen av Norton 360 kan installeres på en enhet. Lisensperioden er 12 måneder. 2 GB for online sikkerhetskopiering inkludert.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versjoner unntatt Windows 11 i S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versjoner unntatt Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alle versjoner). Enkelte beskyttelsesfunksjoner er ikke tilgjengelig på Windows 8-startskjermens nettleser.
Microsoft Windows 7 (alle versjoner) med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere med SHA2-støtte.

macOS:
Gjeldende versjon og de to tidligere versjonene av Apple macOS.
* Funksjoner som ikke støttes: Norton Cloud Backup.

ESD "Electronic Software Delivery" leveres på e-post innen 24 timer.

Sprog: Norsk og multi-language

Antal licenser: 1 enhet

Varighed : 1 år

Platform: Windows, Mac

Manufacturer : Norton

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.