Skylum Luminar NEO

En supersterk motpart til lightroom, med enda flere alternativer, og som fungerer for både Windows og Mac.
Regular price: 1819.0000 NOK In stock! Order now!
kr 1 819 Inkl Moms
Antall:
ELLER

En supersterk motpart til lightroom, med enda flere alternativer, og som fungerer for både Windows og Mac.


Hvis du ikke har hørt om Skylum Luminar før, men først og fremst er kjent med Adobe Lightroom eller Adobe Photoshop og Photoshop, vil du bli imponert over Skylum Luminar. Med fokus på bildebehandling, er det beste hentet fra lightroom og kombinert med normale Photoshop-funksjoner, et moderne grensesnitt og superenkelig bildeavdeling, funksjoner som et "klikk" utseende, kraftige verktøy for portrettforbedring og AI Sky Replacement-funksjonen som gjør det enkelt for deg å redigere bakgrunner eller legge til elementer som du ser på bildet nedenfor.Luminar er absolutt en av de beste bildedigeringsprogramvarene på markedet akkurat nå, og den er perfekt fordi vi er i en tid der bilderedigeringsverktøy beveger seg i alle slags forskjellige og spennende retninger - og de gamle verktøyene som Photoshop er ikke lenger den eneste måten å redigere din Bilder. Luminar og andre Photoshop-rivaler er heller ikke så dyre som Adobe CC-løsninger, men kan faktisk gi deg et like godt resultat, selv om det bare er mye enklere. Så selv om det er noen få gratis alternativer og noen av de beste gratis redigeringsprogrammene ikke er dårlige, er det absolutt verdt å grave i lommen etter et ordentlig kommersielt produkt. Både når det gjelder funksjoner, kvalitet og ikke minst støtte for produktet.


En av de flotte funksjonene i Luminar er deres AI Sky Replacement-verktøy som er et helt fantastisk verktøy for å virkelig løfte bildene dine til et helt nytt nivå. Den identifiserer ikke bare himmelen i en utendørs scene, den velger alle små humper mellom grener og rundt trær, kantene på bygninger og takterrasser, fjellskråninger og fjell - og den 'gjenkjenner' alle disse elementene med et enkelt museklikk. Langt mer avanserte enn vanlige verktøy for automatisk valg, går det til og med inn i bildet og eliminerer kantglitter, kantgjenstander og overganger.


Og da går faktisk Luminars AI Sky Replacement-verktøy et skritt videre ved å tilby et bibliotek med erstatningselementer som passer inn i bildene dine (eller du kan velge og laste inn et av dine egne).Dette er ikke det eneste Luminar gjør. Det er ikke bare en bildeforsterker, men et kraftig bilderedigeringsverktøy i klassisk forstand som tilbyr ikke bare vanlige verktøy for tone, farge og beskjæring, men geometriske korreksjoner, rå prosessering, lagdeling og maskering ... og en hel rekke kreative effekter.


Disse justeringene og effektene kan brukes manuelt ved å bruke Luminars fire nylig strømlinjeformede arbeidsområder eller via et enkelt klikk 'Looks' med forhåndsinnstilte kombinasjoner av filtre og effekter. Dette er en flott måte å få ideer til effekter å bruke på bildene dine, og du vil raskt kunne lage en liste over favorittene dine - og selvfølgelig kan du lage og legge til dine egne.


Man kan ikke si luminar uten å se på Luminars integrerte bildesøk- og katalogiseringsverktøy. Det gode med Luminar er at det er utrolig raskt å laste inn forhåndsvisninger, men de er ikke fullt så elegante som i f.eks. ledetrommet, men det er nå av mindre betydning.Luminar tilbyr også (som et lysrom) at selv etter at du lukker et bilde eller til og med forlater datamaskinen, kan du gå tilbake senere og endre eller fjerne noen av innstillingene dine.


Luminar savner noen få viktige funksjoner som de andre har. For det første tilbyr den ikke "virtuelle kopier" ennå, slik at du ikke kan lage forskjellige versjoner av et bilde med forskjellige "utseende". Dette vil imidlertid bare kreve at du kopierer bildet og gir nytt navn til filen.


En annen flott funksjon er Landscape Enhancer, som er et verktøysett som kan legge til mer sjarm til landskapsbildene dine. Du kan f.eks. bruk Dehaze for å gjenopprette dybde og farge på bildet. Du kan også enkelt legge til varmt sollys med Golden Hour. Fungerer perfekt på landskap eller utendørs portretter.


Forbedre farger på planter, trær eller blomster med en rekke forsterkere.En annen ting som er supergod med luminar, er muligheten til å kjøpe luts og bruke dem i programmet ditt. Luts er ferdige forhåndsinnstillinger som gir bildene dine visse utseende uten at du trenger å sitte og gjøre alle innstillingene selv.


Alt i alt, for at du virkelig verdsetter pengene dine med Luminar, og hvis du leter etter et godt produkt som kan gi bildene dine om det er portretter, bygninger eller landskap et helt nytt liv, så er armatur definitivt den rette løsningen for deg.


Hvis du elsker å ta bilder av landskap, bygninger og i HDR, slik at du får de beste alternativene i redigering.


 

Windows:
Microsoft Windows 11 version 21H2 eller nyere (alle versjoner unntatt Windows 11 i S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 64-bit version 1909 eller nyere (alle versjoner unntatt Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
* 32-biters Windows støttes ikke.

CPU: Intel Core i5 / AMD Ryzen 5 eller nyere prosessor.
RAM: 8+ GB minne.
HDD/SSD: 10+ GB ledig diskplass.
OpenGL 3.3 kompatible grafikkort.
Skjermoppløsning på 1280x768 eller høyere.


macOS:
Apple macOS 10.14.6 (Mojave), macOS 10.5 (Catalina), macOS 11 (Big Sur), 12.4 (Monterey), 13 (Ventura).

CPU: Intel Core i5 / Apple M1 Processor eller nyere.
RAM: 8+ GB minne.
HDD/SSD: 10+ GB ledig diskplass.
Skjermoppløsning på 1280x768 eller høyere.

ESD "Electronic Software Delivery" leveres på e-post innen 24 timer.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 bruker med 1 enhet

Varighed : Livstid

Platform: Windows, Mac

Manufacturer : Skylum

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.