SoftMaker Office Standard

Leter du etter et skarpt, men billigere alternativ til Microsoft Office. Da er SoftMaker et godt valg!
Regular price: 969.0000 NOK 969 In stock! Order now!
kr 969 Inkl Moms
Antall:
ELLER

Dette er IKKE Microsoft Office, men et billigere alternativ som er fuldt kompatiblet med Microsoft Office filer.


SoftMaker Office Standard 2021 er en kraftig Office-pakke
Fungerer på tre operativsystemer: Windows, macOS og Linux.
Dette er et engangskjøp. Fremtidige oppgraderinger kan kjøpes med rabatt.
Lisensiert for 5 datamaskiner fra samme husstand eller 1 datamaskin i din bedrift.


Hvis du er ute etter et skarpt, men billigere alternativ til Microsoft Office, men fortsatt ønsker den samme utformingen og alternativene når det kommer til word, excel og powerpoint, er SoftMaker Office 2021 et virkelig godt valg.


SoftMaker Office 2021 for Windows, Mac og Linux tilbyr et lett og brukervennlig alternativ til Microsoft Office. Den bruker Microsoft DOCX, XLSX og PPTX formater som standard filformater, slik at du er fri fra den irriterende importen og eksporten. Inkluderer TextMaker 2021, PlanMaker 2021, Presentasjoner 2021 og BasicMaker 2021 (BasicMaker fungerer imidlertid bare for windows). Inkluderer eksport til Adobe PDF (Portable Document Format) for rask og enkel online distribusjon som PDF.


SoftMaker Office 2021 er tilgjengelig som et engangskjøp. Dette betyr i utgangspunktet at når du har betalt for kontoret ditt, så er det ditt og krever ikke løpende betaling. Det må imidlertid sies at når en ny versjon av produktet kommer, kan du som tidligere kunde oppgradere billigere, for å få den nyeste versjonen. Imidlertid er alle pågående oppdateringer i den utgaven inkludert i prisen. 


SoftMaker består av tekstbehandler TextMaker 2021, regneark-appen PlanMaker 2021 og presentasjonsverktøyet Presentations 2021, SoftMaker Office 2021 inkluderer alt du trenger for å kunne utføre en standard office-programvareløsning, inkludert full støtte for Microsoft Office-filformater.


Under kan du se en video som går mer i dybden med hva du kjøper når du velger en SoftMaker-løsning.

Nye maler er lagt til for å gjøre det enklere for både nybegynnere og eksperter å komme i gang med dokumentoppretting. Det er også nye funksjoner i DTP-stil som gjør det veldig enkelt å lage meget profesjonelle dokumenter. Hvis du lager kompliserte dokumenter, kommer den oppdaterte Navigator-sidefeltet virkelig til sin rett, noe som gjør det utrolig enkelt å hoppe rundt i store dokumenter ved hjelp av miniatyrreferanser.


Blant annet har du muligheten til å justere antall automatiske sikkerhetskopier som blir gjort. I tillegg inkluderer det muligheten til å lage PDF-filer, muligheten til å lage bærbare presentasjoner som kan kjøres på en datamaskin uten at PlanMaker er installert.Det som særlig tiltrekker seg med SoftMaker Office 2021 er lisensen. Et enkelt kjøp gir deg retten til å installere pakken på opptil fem datamaskiner over Windows, macOS og Linux, og gir deg stor fleksibilitet til å jobbe med programvaren.

Systemkravene for SoftMaker Office 2021 er som følger:

Windows
Windows® 10 (x86 og x64)
Windows® 8 (x86 og x64)
Windows® 7 (x86 og x64)
Windows® Server 2008 R2 (x86 og x64) eller nyere

Citrix XenApp og Windows Terminal Services kompatible

Mac os
Enhver Mac som kjører macOS 10.11 eller nyere

Linux
Eventuelle viktige 64-biters (x86_64 og amd64) Linux-distribusjoner

Anbefalt distribusjon er: Debian, Ubuntu, Linux Mint, openSUSE, Fedora og Manjaro

Sprog: Norsk og Engelsk

Antal licenser: 5 enheter

Platform: Windows, macOS og Linux

Manufacturer : SoftMaker

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.