Affinity V2 Universal Licens

Affinity V2 Universal Licens for deg som vil vite alt!
Regular price: 2269.0000 NOK In stock! Order now!
kr 2 269 Inkl Moms

+ Når du velger Affinity V2 Universal Licens, får du både Photo, Designer og Publisher i ett kjøp!

Antall:
ELLER

har vi samlat den ultimata grafiska paketlösningen - Affinity V2 Universal Licens. Detta innebär att du samlar alla Affinitets produkter i ett köp, vi bekräftar också naturligtvis med en liten rabatt på själva köpet.


När du tittar på en Affinity V2 Universal Licens ska du vara medveten om att du får följande med köpet:


Affinity Photo


Ska du jobba med grafisk design? Det första som tänker oftast är Adobe Photoshop. MEN! Du bör starkt överväga Affinity Photo! På fördelaktiga.no arbetar vi alltid för att hitta de bästa alternativen på marknaden och testa om de är tillräckligt bra för våra kunder. Vi har därför etablerat ett nära samarbete med Affinity, vilket gör marknadens absolut bästa motsvarighet till Adobes Photoshop, Indesign och illustratör.


Läs mer om Affinity Photo här


Foto är affinitetssvaret till Adobe Photoshop, både när vi tittar på funktioner, layout, användarupplevelse och mer.Affinitetsdesigner
Affinity Designer er et vektorbasert grafikksystem designet som et alternativ til Adobe Illustrator. Så skal eller jobber du med vektorgrafikk når det gjelder f.eks. logo design, visittkort, ikon design eller kanskje hele konsepter? Da er Affinity Designer det riktige valget.


Les mer om Affinity Designer her


Er du en ny designer eller gammel profesjonell? Da tilbyr Affinity Designer alt du trenger for å designe dine vektorbaserte kreative prosjekter. Et moderne, intuitivt brukergrensesnitt som lar brukere sømløst overføre fra Illustrator til Affinity Designer. Du finner alle verktøyene, hurtigtastene du kjenner fra Adobe-løsningene dine. I tillegg er det bare utrolig enkelt å lære, spesielt hvis du kommer fra Adobe Illustrator. En annen ting som imidlertid er veldig avgjørende er at den er mye billigere enn f.eks. Adobe Illustrator.Affinity Publisher


Affinity Publisher er et vektorbasert grafikksystem designet som et alternativ til Adobes Indesign. Perfekt til å sette opp visittkort, brosjyrer og andre utskriftsjobber. Det er akkurat der Affinity Publisher har sine brikker og er det perfekte valget.


Les mer om Affinity Publisher her


Affinity Publisher er et profesjonelt grafisk programvareprodukt utviklet av Serif og designet for å lage avanserte dokumenter av høyeste kvalitet. Et moderne, intuitivt brukergrensesnitt som lar brukere sømløst gå over fra Indesign til Affinity Publisher. Affinity Publisher tilbyr et hav av sofistikerte verktøysett. Hvis du allerede er kjent med Adobe InDesign, har du ingen problemer med å bytte til Publisher. Her kan du raskt og enkelt opprette eller importere sideoppsett som du tidligere har opprettet i Indesign. Affinity Publisher er utrolig enkelt å besøke både som nybegynner eller ekspert. Det betyr også at de tyngre grafiske programmene er blitt tilgjengelige for både privat og næringslivAffinity V2 Universal Licens er for deg som vet at du trenger å jobbe med grafikk for nettet, du som vet at du trenger å kunne lage visittkort, flygeblad og mye mer, så vel som deg som trenger å kunne tegne vektorer og lage grafiske bilder, ikoner osv. for trykk.


På fordelaktig.no kan vi faktisk bare si wow! Det du ikke får for så lite penger. Det er rett og slett uforståelig!.


 

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versjoner unntatt Windows 11 S-modus og Windows 11 for ARM).
Microsoft Windows 10 64-bit 2004(20H1) eller nyere (alle versjoner unntatt Windows 10 S og Windows 10 for ARM).
* 32-biters Windows støttes ikke.

Minimum:
CPU: Intel- eller AMD-prosessor med 2 kjerner og 64-bits støtte.
RAM: 4 GB minne.
HDD: 1 GB ledig diskplass.
Grafikkort med DirectX 10-støtte.
Skjermoppløsning på 1280x768.

Anbefalt:
CPU: Intel- eller AMD-prosessor med 4+ kjerner og 64-bits støtte.
RAM: 8+ GB minne.
SSD: 1+ GB ledig diskplass.
Grafikkort med DirectX 12-støtte for støtte for maskinvareakselerasjon.
Skjermoppløsning på 1280x768 eller høyere.


macOS:
Apple macOS 10.15 (Catalina), 11 (Big Sur), 12 (Monterey), 13 (Ventura).

Mac Pro, iMac, iMac Pro, MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, Mac Mini.
CPU: Intel eller ARM-basert Apple Silicon-prosessor (M1 / M2).
RAM: 4+ GB minne.
HDD: 3+ GB ledig diskplass.
Skjermoppløsning på 1280x768 eller høyere.


iPadOS:
Apple iPadOS 15 eller nyere.

iPad Pro (alle modeller)*
iPad Air (2, 3, 4 og 5)*
iPad (2017 og nyere)
iPad mini (5 og 6)

* M1-utstyrte iPad-modeller anbefales for en mer minnekrevende design.

ESD "Electronic Software Delivery" leveres på e-post innen 24 timer.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 enhet

Varighed : Livstid

Platform: Windows, Mac

Manufacturer : Affinity

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.