I denne guiden vil vi vise deg, hvordan du kommer i kontakt med AVG support team, sånn at du kan motta hjelp med de spørsmålene, eller problemer, som du kommer ut for med ditt AVG produkt.

Det er flere måter å kontakte AVG support avhengig av din forespørsels art. Den letteste fremgangsmåte til å komme i forbindelse med AVG support er, å bruke deres online chat support – du vil så komme i kontakt med en AVG supporter i løpet av få minutter. Anvend vennligst våres guide her:

 

Bruk denne link for AVG online chat support.

 

Kontakt AVG Support - Klikk her

 

 

 

Utfylt vennligst utfyll de tre felter med ditt navn, etternavn og e-mailadresse. Klikk” Start chat”. Du kan nå chatte med en AVG supporter og forhåpentlig få en løsning på din forespørsel.

 

 

 

Teknisk Support

Hvis du har bruk for teknisk support og assistanse til ditt AVG produkt, så som hjelp med produkt nedlastninger, installasjon, avinstallasjon, oppgraderinger, fjernelse av virus etc. - så skal du anvende den følgende link:

 

https://support.avg.com/?l=en

 

Her ser du mange artikler om tekniske problemer med AVG produkter og hvorledes de skal løses.

 

Har du bruk for å hente din lisens?

Hvis du har mistet din AVG lisens og har bruk for å få den tilsendt, så bruk vennligst den følgende linken og inntast din e-mailadresse nederst og AVG vil sende deg en e-mail med ditt lisensnummer.

 

https://www.avg.com/en-us/license-retrieval

 

Har du bruk for en tilbakebetaling?

Hvis du har kjøpt ditt AVG produkt direkte fra AVG.com, så vil du være i stand til å bruke din 30-dages Money-Guarantee. Du skal foreta en anmodning om tilbakebetaling og anvend vennligst den følgende linken til å foreta anmodninger:

 

https://support.avg.com/RefundForm?l=en

 

24/7 Telefonsupport

 

Det er mulig, å komme i forbindelse med AVG telefonsupport, men AVG tilbyr imidlertid kun denne servicen i de følgende landene:

 

De Forente Stater: +1 844 259 8811

Storbritannia: +44 (0) 800 652 4940

Australia: +61 1800 429 319

 

Bemerk vennligst, å oppgi foretaket til AVG fra land utenfor US, UK, eller AU vil bli underkastet internasjonale takster av din telefonleverandør.