Å komme seg i form har aldri vært vanskeligere for oss nordmenn. Vi er mer opptatt og stressa enn noensinne før, og for mange er det å komme seg på trening tilnærmet umulig. Døgnet har tross alt et forhåndsbestemt antall timer, og vi kan ikke gjøre dagene lengre, selv om vi ofte skulle ønske at det var mulig å gjennomføre. Da gjelder det å finne alternative metoder for å kunne komme seg i form, og kanskje er hjemmetrening det beste alternativet her.

 

Hjemmetrening kan komme i så ufattelig mange former. Om du for eksempel har et bonusrom, eller kanskje litt ekstra plass i kjelleren, så kan du kjøpe inn mye rimelig utstyr for trening. Allikevel er det ikke alle som for eksempel greier å motivere seg selv til å løfte vekter, eller holde på med benkepress for eksempel. Da er det bedre med et alternativ som en spinningsykkel. Denne kan enkelt brukes innendørs og året rundt, trener hele kroppen din godt, men krever ikke all verdens av motivasjon fra din side!

 

Ha det gøy mens du trener!

Trening blir ofte sett på som en slitsom aktivitet vi helst ikke vil gjøre, men som skal krysses av en liste vi har. Det er derfor kanskje litt overraskende å høre at en faktisk kan ha det gøy mens en trener! Med en spinningsykkel kan du nemlig ta treningen til et helt nytt nivå. Det faktum at du sitter stille, ikke trenger å gå utafor døra, og ikke skal løfte tungt gjør spinning til en enkel aktivitet å motivere seg selv til. Det kan gjøre virkelig vondt om du kjører maks motstand i lang tid med høyt tempo, men det er allikevel en annen type vondt.

 

Dessuten, skrur du opp musikken høyt, så glemmes fort smertene, og adrenalinet sparker inn. Du kan også nyte godt av å ha med deg en venn på trening, da dette gjør opplevelsen din mye bedre. Da kan dere pushe hverandre, mens dere racer opp den ene ”motbakken” etter den andre. Du kan nemlig sette opp scenarioer med motstanden der syklingen på spinningsykkel blir akkurat som en nedoverbakke, motbakke, eller rett og slett bare en flat landevei. Her bestemmer du alt ettersom formen din tilsier for øyeblikket.

 

Si opp medlemskap – Kjøp spinningsykkel!

Om du har et medlemskap på treningssenter, men ikke bruker dette, så er det på tide å si det opp. Kanskje tenker du at en spinningsykkel er en betydelig investering. Tenker du dog over hvor mye penger du har kastet bort et medlemskap som ikke har blitt brukt, så ser du fort at en spinningsykkel vil være en bedre investering. Ikke bare er denne mer sannsynlig å gi deg en god treningsøkt, men den varer også i evigheter, og du kan ta den med deg dit du ønsker.

 

En spinningsykkel er rett og slett en portal til en helt ny opplevelse innen trening. Ikke lenger trenger du å stresse med å få tid til treningen, da apparatet er rett i hjemmet, og du kan kose deg på sykkelsetet trygt og innendørs!