Vi har på denne siden samlet alle våres veiledninger til Windows og du har herunder mulighet for å velge den veiledningen som passer til det produktet du har kjøpt.

 

Hvis du har kjøpt et av våres hybridprodukter som gir mulighet for å installere to forskjellige utgaver av Windows så skal du velge veiledningen Windows Hybrid, da det her finnes viktig informasjon som du skal lese innen du starter installasjonen av den ønskede Windows utgaven.

 

Windows 7:

 

 

Velg denne veiledningen hvis du ønsker å installere Windows 7 Home Premium, Professional eller Ultimate på din computer. I denne veiledningen kan du finne den informasjonen som du skal bruke til å opprette ditt installasjonsmedie, samt installere Windows 7 på din computer.

 

Les veiledningen her

 

 

Windows 10:

 

 

Velg denne veiledningen hvis du ønsker å installere Windows 10 Home eller Pro på din computer. I denne veiledningen kan du finne den informasjonen som du skal bruke til å opprette ditt installasjonsmedie, samt installere Windows 10 på din computer.

 

Les veiledningen her

 

 

Windows Hybrid:

 

 

Velg denne veiledningen hvis du har kjøpt et av våres Windows 10 hybridprodukt på din computer. Hybridproduktene fås som følgende kombinasjoner: Windows 7 Home Premium / Windows 10 Home og Windows 7 Professional / Windows 10 Pro.

 

Les veiledningen her